AANDACHT VOOR DE JUISTE ZAKEN

Het is belangrijk om te focussen op de juiste zaken. Voor ons zijn dat de details die het merk maken. De afwerking van de kleding krijgt daarom veel focus. Maar ook de aankleding van de winkels, onze medewerkers en de service zijn belangrijk. Zo geven wij aandacht aan de zaken die er écht toe doen.

COLLECTIE EN SELECTIE

Artu Napoli staat voor herkenbare kleding. Dat is nog best lastig zonder grote logo’s of schreeuwende bedrukking. Bij ons herken je de kleding aan het signatuur. De afwerking tot in het detail. Perfect uitgelijnde knopen of de kraag die precies goed valt. Het zijn kleine dingen die een grote impact hebben op hoe kleding zit en vooral op hoe het voelt. Tijdens het selecteren van nieuwe collecties houden we hier altijd rekening mee. We houden de focus op de details.

ARTU NAPOLI TEAM

Ook onze winkels en medewerkers zijn helemaal in lijn met onze merkgedachte. Al onze teamleden zijn behulpzaam, geven de juiste aandacht, snappen wat stijl is en waarderen iedereen die nadenkt over mode. De mensen die het merk uitdragen zijn net zo belangrijk als de kleding die we aanbieden.

OVERKOEPELEND MOET HET KLOPPEN

Je merk is zo sterk als je strategie. In grote lijnen moet je dus dezelfde boodschap uitdragen. Dat geldt voor de contactmomenten online, maar ook zeker voor offline communicatie. Ook in het product dat je aanbiedt moet je merk naar voren komen. Je laat zien wie je bent, wat je doet, hoe je dat doet en waarom je dat doet. Vanuit deze overtuiging zorgen wij dat we op alle facetten helemaal Artu Napoli zijn. Zodat jij ons herkent en snapt wat ons Artu Napoli maakt.

Ambassadorship
Onze Ambassadeurs
Koen Lockefeer
artu napoli ambassador

Koen Lockefeer begon zijn eerste baan op 1 mei 1985 bij Esso, dat destijds zo groot was als Google nu is. Hij zag dat de technologie binnen het bedrijf zich snel ontwikkelde, en werkte in de late jaren 80 al met computers. Inmiddels heeft hij bijna 30 jaar zijn eigen bedrijf binnen de IT. “Iets wat wel goed gevierd mag worden,” vindt hij zelf terecht. Binnen deze drie decennia is Koen ook in aanraking gekomen met Artu Napoli.

Sander Velthoven
artu napoli ambassador

Sander Velthoven heeft een snoepfabriek waar hij snoep verpakt naar eigen ontwerp. De fabriek is onderdeel van familiebedrijf Vero, dat al 75 jaar bestaat. Het begon ooit bij zijn opa, die vroeger op houtje-touwtje wijze bonbons verkocht.