OOG VOOR DETAILS

Hoe meer tijd je ergens aan besteedt, hoe beter het wordt. Met die overtuiging zorgen wij voor voldoende aandacht aan de componenten materiaal, fournituren en tijd. Want wanneer het totaalplaatje klopt, springen de details eruit. Dat kan alleen wanneer de producten met zorg zijn ontwikkeld en met oog voor detail worden afgewerkt.

DE FACTOR TIJD

De factor tijd zorgt dat in plaats van vijf stiksels, zeven stiksels worden gestikt; dat kleding de aandacht krijgt die het verdient. Hoe meer tijd in een shirt wordt gestopt, hoe duurzamer deze is. We kijken met een timmermansoog naar hoe we onze shirts kunnen verbeteren. Hoe we ze kunnen ontwikkelen. Om dat te doen kijken we naar de binnenvoering, de interlining, de uitstraling, de kleuren, de stoffen, maar het belangrijkste is
dat we vooral genoeg tijd nemen om het te ontwikkelen.

PRODUCTIE

Je kunt kleding laten produceren in landen als Bangladesh of China. Dat is een keuze. Daar gebruikt men immers de juiste stof en dezelfde fournituren. Echter, daar mist vaak de factor tijd. Dergelijke massaproductie kent eigenlijk geen winnaars. Kleding wordt plat en mist het echte ambacht. Al is er nog zo veel tijd gestopt in de materiaal- en kleurkeuze. Zonder de factor ‘tijd’ kom je nergens. Aandacht voor het vak is dus erg belangrijk.

Wij kiezen er daarom altijd voor om onze kleding te produceren bij onze partners binnen Europa.

AANDACHT VOOR DE BALANS

Je geeft dus tijd en aandacht aan je producten. Alleen zo zorg je voor de hoogste kwaliteit. Daarin kijk je naar alles. Zo ook de afmeting van de kraag bijvoorbeeld. Je zoekt altijd de balans. Tussen afmetingen, tussen kleuren en tussen de aangegeven factoren. Alles in balans voor het beste eindproduct. Dát vinden wij belangrijk.

Ambassadorship