LOOK FRESH, FEEL FRESH

Een overhemd dat ten alle tijden fris blijft. Een utopie? Nee, zeker niet. Bij Artu Napoli zijn we bezig een nieuw product in de markt te zetten. Het Artu Napoli Fresh shirt. Vlekafstotend, antibacterieel en makkelijk te strijken. Drie eigenschappen die perfect passen bij de Nederlandse man die in zijn drukke bestaan zo min mogelijk wilt strijken en af en toe iets morst. Dit Artu Napoli Fresh shirt is geurwerend en ook zweetplekken behoren tot verleden tijd. Dit alles gecombineerd met een kwalitatief hoogstaande en goed ademende stretch stof gaan ervoor zorgen dat je ’s ochtends comfortabel aan je werkdag begint.

KOPJE KOFFIE, GLAASJE WIJN

Een kopje koffie in de ochtend. Een moment van rust voor velen van ons. Maar deze rust wordt ruw verstoord wanneer de koffie vanuit het kopje recht over je shirt heen gaat. Of na een dag hard werken eindelijk op de bank beland met een lekker glas wijn, genietend van de avond. Met één moment van onoplettendheid heb je dan zomaar een wijnvlek in je shirt. Het overkomt de beste, dus ook onze klanten. Wij hebben daar de ideale oplossing voor.

JEZELF LEKKER VOELEN IN JE KLEDING

De Artu Napoli Fresh overhemden zorgen dat we aan het einde van onze dag nog steeds netjes zijn. Dat we onszelf aan het einde van de dag nog net zo waarderen als aan het begin. We staan fris op en eindigen de dag net zo fris. Dat gevoel, jezelf lekker voelen in je overhemd, is onze basisgedachte.

EEN FRIS ABONNEMENT

Onze nieuwe shirts bieden we aan in abonnementsvorm. Dat betekent dat je iedere periode verzekerd bent van een nieuw fris en netjes overhemd. Je kunt zelf kiezen hoe vaak je een nieuw shirt wilt ontvangen. Het kan op aanvraag, maandelijks, per kwartaal of per half jaar.

Ambassadorship
Sander Velthoven
artu napoli ambassador

Sander Velthoven heeft een snoepfabriek waar hij snoep verpakt naar eigen ontwerp. De fabriek is onderdeel van familiebedrijf Vero, dat al 75 jaar bestaat. Het begon ooit bij zijn opa, die vroeger op houtje-touwtje wijze bonbons verkocht.

Martijn & Martijn
artu napoli ambassador

Martijn Nolet en Martijn Hommes begonnen al vroeg met ondernemen. Zij waren respectievelijk 17 en 21 jaar jong. Hun eerste bedrijf, Diningcity, liep goed. Hun andere bedrijf Procent richtte ze in 2011 op om ondernemers te helpen besparen tijdens de economische crisis.