DE BASIS IS AANDACHT

We hebben als kledingmerk altijd een bepaalde basis. Items die niet weg te denken zijn uit onze collectie. We ontwikkelen deze items op basis van de details. De knopen, contrasten, tipping, kwaliteiten, fournituren, waarbij de kleuren het meest belangrijk zijn. We zijn ook altijd aan het kijken hoe we onze collectie kunnen vernieuwen. Maar alles vanuit de basis, ons eigen signature. Zodat ieder kledingstuk dat échte Artu Napoli gevoel geeft. Ook de volledig nieuwe modellen.

DE BASIS VAN JE COLLECTIE

Je wilt als kledingmerk een bepaald gevoel uitstralen. Het is daarom belangrijk dat je niet zomaar alle kanten op vliegt wanneer het gaat over je stijl. Seizoen op seizoen veranderen van chique naar sport en weer van casual terug naar chique is onhandig. Beter is om vanuit een basis te werken. Om dat echte merkgevoel aan je kleding mee te geven. Natuurlijk kun je hierin vernieuwen, maar wel altijd vanuit hetzelfde uitgangspunt.

AANDACHT VOOR DE MARKT

Als merk ben je bezig met wat er in de markt gebeurt. De afgelopen tijd kwam iedereen thuis te zitten en dragen we allemaal gemakkelijke kleding. In de nieuwe collectie houden we dus rekening met meer casual kleding dan normaal. Het zijn dit soort details die laten zien dat je de markt begrijpt. De markt en je ambassadeurs.

ONZE VOELSPRIETEN

Max, eigenaar van Artu Napoli, is continu bezig met de collectie. Het merk Artu Napoli voert bij hem 24/7 de boventoon. Precies dat is het verschil tussen iemand met een onderneming en iemand die vanuit zijn pure passie werkt. Alles wat hij gedurende een dag meemaakt, kan hem inspireren voor de collectie van Artu Napoli. “Je maakt foto’s, schrijft dingen op en neemt het met je mee. Als je TV kijkt bijvoorbeeld, of wanneer je in een restaurant zit. Ik focus me dan heel erg op wat mensen dragen en hoe dat valt. Hoe de kleding zit en of het ademt. Dat is allemaal te gebruiken om nieuwe ideeën te ontwikkelen”, vertelt hij zelf.

Ambassadorship