Ons verhaal

Bij Artu Napoli hebben we hart voor de zaak. We zijn gepassioneerd in wat we doen en begrijpen dat oprechte aandacht schaars is vandaag de dag. Wij willen niets liever dan jou de perfecte outfit aanbieden. Stijladvies zit in ons bloed en aandacht is onze focus. Zo willen we laten zien dat we je waarderen zoals we onze kleding waarderen. Met zorg en focus op het kleinste detail. Jij herkent stijl en klasse en bent bereid hierin te investeren. Dan is het aan ons om te zorgen dat je hierin wordt ontzorgt. Ons team vol gepassioneerde modekenners staat altijd voor je klaar om advies te geven of mee te denken over jouw perfecte outfit.

AANDACHT – IN IEDER KLEIN DETAIL

Het is tijd voor aandacht. Oprechte aandacht voel je meteen. Dat komt van binnen, het zit in je en is niet aan te leren. De tijd voor elkaar nemen. Echt interesse tonen in de ander. Kijken naar de wereld om ons heen en je daar bewust van zijn. Met volle aandacht maak je weloverworgen keuzes. Voor de juiste materialen, de mooiste verfijning en de juiste mensen om je heen. Wij willen gezien worden als ambassadeurs van aandacht, tot in de kleinste details. Aandacht als fundament voor mooie dingen.

STIJL – GROOT IN BESCHEIDENHEID

Stijl staat voor de wijze waarop je jezelf uitdrukt, hoe jij gezien wilt worden. Stijlvol zijn, is meer dan alleen uiterlijk. Het is gedrag & persoonlijkheid. Dat roept een onderbuikgevoel op bij de mensen die wij waarderen. Wij laten onze kwaliteiten graag voor ons spreken. Bescheidenheid is er daar één van en laat ons met beide benen op de grond staan. Een andere is empathie met aandacht voor jou en jouw eigen stijl. Je laten voelen dat we aandacht voor je hebben, op elk vlak. Stijl is meer dan alleen het product. Het is het ‘totale plaatje’.

WAARDERING – ZIE JEZELF EN WORDT GEZIEN

Trots zijn op wie je bent, wat je hebt bereikt en waar je voor staat. En dat durven uitdragen. Dat is waardevol. Je waardeert kwaliteit, hebt oog voor detail, oprechte aandacht en bescheidenheid. Omdat dit ook jouw stijl is. Wij waarderen jou en jij waardeert ons. De basis van een stijlvolle relatie. We willen van je horen wat beter kan. Zo verbeteren we onszelf continu. Je waardeert de rijkdom van het leven omdat je daar hard voor werkt. Hard werken loont.