ONS HANDSCHRIFT

Kleur is misschien wel onze meest kenmerkende kwaliteit. Ons signature subtiliteit komt altijd terug, ook in ons kleurenpalet. We vertrekken per collectie vanuit onze basiskleuren en voegen daar steeds enkele kleuren aan toe. Deze basiskleuren zijn, onder andere, donkerblauw, zilver, taupe, beige, zacht oranje, donkerbruin en olijf. Dit palet is als ons handschrift: wij ondertekenen er ieder kledingstuk mee.

MEE MET DE SEIZOENEN

Wij bouwen altijd vanuit de basis. Bij ons zijn dat kleuren met stijl. Kenmerkend voor Artu Napoli en vanuit bescheidenheid als merkgedachte; de kleuren zijn nooit te fel. Per seizoen voegen we enkele tijdelijke kleuren toe aan de collectie. Deze kleuren zijn soms afgeleid van de basis en soms zijn ze compleet nieuw. Ook komen kleuren uit vorige collecties soms weer terug, met vernieuwende nuances. Het liefst behouden we alle kleuren die we uitkiezen, maar juist het komen en gaan maakt de kleuren speciaal. Het is als een kleurenspel. We spelen met kleuren en melanges. Zo creƫren we diepte in de collecties.

NATUURGETROUW

Wij houden van – en voelen ons verbonden met – de natuur. Zij blijft als onuitputtelijke bron van inspiratie voor onze basistinten. Zoals we ook veelal natuurlijke producten gebruiken, zijn ook onze kleuren op de natuur gebaseerd. Per seizoen spelen we hier weer mee. Zo is in de winter ons oranje net iets scherper, wat zorgt voor karakter in het koude sneeuwlandschap. Echter, doorgaans zijn de meeste kleuren die we gebruiken sereen. Als een kalm bos of een uitgestrekte zandvlakte.

BASIS BLIJVEN AANSCHERPEN

Ons kleurenpalet is nooit af. Er blijven zich nu eenmaal altijd nieuwe kleuren voordoen die hun weg vinden binnen onze collectie. Kleuren met stijl en een mooie uitstraling. Evenzo met melange. Of het nu beige of zilver is; wij zorgen dat onze kleding nooit flets is. Integendeel, wij zorgen altijd voor een warme en diepe uitstraling. We selecteren deze kleuren een jaar van tevoren op basis van kleine stukjes stof. Wij kijken dus al in een heel vroeg stadium wat in de nabije toekomst populair wordt. Daar moet je feeling voor hebben. En gelukkig zit die feeling bij ons wel goed.