duurzame en betekenisvolle relaties

Kleren maken de man, maar vandaag draait het om de mannen (en vrouwen) die de kleren maken. Onze leveranciers zijn het hart van Artu Napoli. Allen koesteren zij een brandende passie voor hun vakgebied. Deze passie zie je terug in de verfijnde afwerking van onze collectie. Die kwaliteit danken wij voor een groot deel aan onze ambachtelijke leveranciers. Partners die we al jarenlang kennen en waar we altijd op kunnen bouwen.

DE JUISTE PARTNERS

90% van onze kleding komt uit Italië. Daar wordt het geproduceerd door echte vakmensen die hun ambacht verstaan. Zij doen meer dan enkel shirts produceren. Zij onderhouden duurzame relaties met elkaar en met ons. We kennen alle leveranciers tot aan de binnenkant van hun huiskamer. Zo werken we met een netwerk van betrouwbare partijen, die allemaal werken vanuit verschillende fabrieken. Elke productgroep wordt op deze manier gemaakt door een specialist. Sommige partijen werken met fabrikanten die alles tegelijk produceren, maar wij zorgen dat alles vanuit een specialist bij Artu Napoli terechtkomt. Dat is aandacht. Dat wordt gewaardeerd en dat maakt het speciaal. Onze shirtfabrikant maakt alleen shirts; de broekenfabrikant maakt alleen broeken. Zo simpel kan het zijn. En zou het ook moeten zijn.

DE KLIK

Wij leren door onze samenwerkingen van de specialisten. Dat komt door de hechte band die we met hen aangaan en samen onderhouden. Sommige partijen kennen we nu al voor meer dan vijftien jaar. Bij de meeste zijn we ook thuis geweest, waar we gastvrij en typisch Italiaans aan tafel werden ontvangen. Voor ons is zo’n relatie van grote waarde. Daarom kiezen we opzettelijk voor minder grote fabrikanten. Leveranciers die al generaties lang kwaliteit leveren. Partijen die ook de klik met ons voelen. Daarmee bouw je namelijk echt iets op.

MENSELIJKHEID

Artu Napoli eigenaren Max en Maurice zijn rasechte mensenmensen. Zij voelen zich verantwoordelijk voor de mensen die bij ons en voor ons werken. Als onderneming moet het financiële aspect in balans zijn met het menselijke aspect. Productiviteit en efficiëntie zijn voor een onderneming uiteraard erg belangrijk, maar voor ons is menselijkheid net zo van belang. Om die reden worden leveranciers aangehaakt op basis van het menselijke aspect. Ze moeten natuurlijk ook leveren, maar daar kom je later in het proces pas achter. Dat werkt volgens ons het beste en zo bouw je op een duurzame en menselijke manier aan je merk. Alleen zo creëren wij samen de mooiste kleding.