Aan de voet van onze mode

Mogelijk één van de meest sprekende kledingstukken is de schoen. De schoen moet functioneel zijn en een outfit afmaken. Ze bestaan in allerlei soorten en maten. Daarom is het als schoenmaker zaak om bij de leest te blijven. Om te begrijpen waar je kracht ligt en om specialisten aan te haken wanneer dat nodig is. Daarom werken wij nauw samen met onze leveranciers, die ons adviseren en kennis overbrengen over de subtiele kunst van schoenen.

MATERIAAL

Net als voor de rest van onze ontwerpen selecteren wij voor onze schoenenlijn eerst de juiste materialen. Welke leersoort? Wat voor materiaal is geschikt voor de zolen? Wat doen we met de veters? Al deze vragen vormen de basis van het uiteindelijke ontwerp van de schoen. Je hebt natuurlijk ook te maken met design en comfort. Door goed na te denken over de beslissingen, probeer je hierin altijd de perfecte balans te vinden. Een schoen moet lopen als een wolk, maar het moet ook klasse uitstralen.

MODEL

Ook voor het model van de schoen werken we samen met specialisten. Zij staan ons bij in de keuzes die we maken, en delen ten alle tijden hun deskundigheid. Zo creëren we samen het mooiste schoenen. Uiteraard met de kenmerkende subtiliteit die centraal staat binnen Artu Napoli. Want onze schoenen complementeren de rest van de kledingcollectie, van top tot teen.