Ontdek de Tijdloze en Duurzame Kleding van Artu Napoli

Bij Artu Napoli ontwerpen we tijdloze, stijlvolle en functionele kledingstukken die geïnspireerd zijn op de klassieke Italiaanse mode met een moderne twist. Gemaakt van hoogwaardige stoffen en met oog voor detail afgewerkt, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt. Kies uit onze collectie van duurzame en verantwoord geproduceerde kledingstukken en laat zien wie je bent.

Selectie

Waar begin je, wanneer je kleding voor een volgende collectie ontwerpt? Wij beginnen altijd bij de stoffenselectie. Dit is voor ons de basis van waaruit onze kleding haar vorm krijgt. Stoffen selecteren wij niet alleen op wat we zien, maar veelal op wat wij erbij voelen. Deze selectieprocedure vraagt de aandacht die wij graag geven. Zo zorgen we voor kwaliteit, en dat is daarom sprekend voor onze kleding.

lees verder
Leveranciers

Kleren maken de man, maar vandaag draait het om de mannen (en vrouwen) die de kleren maken. Onze leveranciers zijn het hart van Artu Napoli.

lees verder
Knopen

Onze omgang met knopen is tekenend voor de subtiliteit van Artu Napoli. Het is een verfijnde vorm van aandacht. Een vorm die hoort bij verfijnde kleding.

lees verder
Schoenen

De schoen moet functioneel zijn en een outfit afmaken. Ze bestaan in allerlei soorten en maten. Daarom is het als schoenmaker zaak om bij de leest te blijven.

lees verder
Kleurkeuze

Kleur is misschien wel onze meest kenmerkende kwaliteit. Ons signature subtiliteit komt altijd terug, ook in ons kleurenpalet.

lees verder
Ambassadeurs

Ambassadeurs laten je merk leven. Daarom vinden wij het belangrijk om aandacht te geven aan bestaande klanten in plaats van de focus leggen op nieuwe klanten.

lees verder
Winkel

De plek waar wij luisteren naar de (uit)dragers van onze mode, en de plek waar we verder werken aan ons merk. De winkels zijn ons thuis.

lees verder
Collectie

Je wilt als kledingmerk een bepaald gevoel uitstralen. Het is daarom belangrijk dat je niet zomaar alle kanten op vliegt wanneer het gaat over je stijl.

lees verder
Afwerking

Hoe meer tijd je ergens aan besteedt, hoe beter het wordt. Met die overtuiging zorgen wij voor voldoende aandacht aan de componenten materiaal, fournituren en tijd.

lees verder
Aandacht

Het is belangrijk om te focussen op de juiste zaken. Voor ons zijn dat de details die het merk maken.

lees verder
Het merk Artu Napoli

Bij Artu Napoli hebben we hart voor de zaak. We zijn gepassioneerd in wat we doen en begrijpen dat oprechte aandacht schaars is vandaag de dag. Wij willen niets liever dan jou de perfecte outfit aanbieden. Stijladvies zit in ons bloed en aandacht is onze focus.

lees verder