GEBOUWD OP AANDACHT. GEDRAGEN DOOR AMBASSADEURS.

Het is tijd voor aandacht. Oprechte aandacht voel je meteen. Dat komt van binnen, het zit in je en is niet aan te leren. De tijd voor elkaar nemen. Echt interesse tonen in de ander. Kijken naar de wereld om ons heen en je daar bewust van zijn. Met volledige aandacht maak je weloverwogen keuzes. Voor de juiste materialen, de mooiste verfijning en de juiste mensen om je heen. Wij willen gezien worden als ambassadeurs van aandacht, tot in de kleinste details. Aandacht als fundament voor mooie dingen.

Max & Maurice
PROUD FOUNDERS
Tom & Frits van Dreumel

De broers Tom & Frits van Dreumel begonnen ongeveer tien jaar geleden aan het ongelooflijke Procent.com project, om horeca ondernemers in de financiële crisis te helpen. Werken in of voor de horeca is topsport, dat wisten Tom en Frits maar al te goed.

lees verder
Sander Velthoven

Sander Velthoven heeft een snoepfabriek waar hij snoep verpakt naar eigen ontwerp. De fabriek is onderdeel van familiebedrijf Vero, dat al 75 jaar bestaat. Het begon ooit bij zijn opa, die vroeger op houtje-touwtje wijze bonbons verkocht.

lees verder
Artu Napoli Fresh

Een overhemd dat ten alle tijden fris blijft. Een utopie? Nee, zeker niet. Bij Artu Napoli zijn we bezig een nieuw product in de markt te zetten. Het Artu Napoli Fresh shirt. Vlekafstotend, antibacterieel en makkelijk te strijken. Drie eigenschappen die perfect passen bij de Nederlandse man die in zijn drukke bestaan zo min mogelijk wilt strijken en af en toe iets morst.

lees verder
Koen Lockefeer

Koen Lockefeer begon zijn eerste baan op 1 mei 1985 bij Esso, dat destijds zo groot was als Google nu is. Hij zag dat de technologie binnen het bedrijf zich snel ontwikkelde, en werkte in de late jaren 80 al met computers. Inmiddels heeft hij bijna 30 jaar zijn eigen bedrijf binnen de IT. “Iets wat wel goed gevierd mag worden,” vindt hij zelf terecht. Binnen deze drie decennia is Koen ook in aanraking gekomen met Artu Napoli.

lees verder
Selectie

Waar begin je, wanneer je kleding voor een volgende collectie ontwerpt? Wij beginnen altijd bij de stoffenselectie. Dit is voor ons de basis van waaruit onze kleding haar vorm krijgt. Stoffen selecteren wij niet alleen op wat we zien, maar veelal op wat wij erbij voelen. Deze selectieprocedure vraagt de aandacht die wij graag geven. Zo zorgen we voor kwaliteit, en dat is daarom sprekend voor onze kleding.

lees verder
Leveranciers

Kleren maken de man, maar vandaag draait het om de mannen (en vrouwen) die de kleren maken. Onze leveranciers zijn het hart van Artu Napoli.

lees verder
Martijn & Martijn

Martijn Nolet en Martijn Hommes begonnen al vroeg met ondernemen. Zij waren respectievelijk 17 en 21 jaar jong. Hun eerste bedrijf, Diningcity, liep goed. Hun andere bedrijf Procent richtte ze in 2011 op om ondernemers te helpen besparen tijdens de economische crisis.

lees verder
Knopen

Onze omgang met knopen is tekenend voor de subtiliteit van Artu Napoli. Het is een verfijnde vorm van aandacht. Een vorm die hoort bij verfijnde kleding.

lees verder
Schoenen

De schoen moet functioneel zijn en een outfit afmaken. Ze bestaan in allerlei soorten en maten. Daarom is het als schoenmaker zaak om bij de leest te blijven.

lees verder
Kleurkeuze

Kleur is misschien wel onze meest kenmerkende kwaliteit. Ons signature subtiliteit komt altijd terug, ook in ons kleurenpalet.

lees verder
Ambassadeurs

Ambassadeurs laten je merk leven. Daarom vinden wij het belangrijk om aandacht te geven aan bestaande klanten in plaats van de focus leggen op nieuwe klanten.

lees verder
Winkel

De plek waar wij luisteren naar de (uit)dragers van onze mode, en de plek waar we verder werken aan ons merk. De winkels zijn ons thuis.

lees verder
Collectie

Je wilt als kledingmerk een bepaald gevoel uitstralen. Het is daarom belangrijk dat je niet zomaar alle kanten op vliegt wanneer het gaat over je stijl.

lees verder
Afwerking

Hoe meer tijd je ergens aan besteedt, hoe beter het wordt. Met die overtuiging zorgen wij voor voldoende aandacht aan de componenten materiaal, fournituren en tijd.

lees verder
Aandacht

Het is belangrijk om te focussen op de juiste zaken. Voor ons zijn dat de details die het merk maken.

lees verder
Het merk Artu Napoli

Bij Artu Napoli hebben we hart voor de zaak. We zijn gepassioneerd in wat we doen en begrijpen dat oprechte aandacht schaars is vandaag de dag. Wij willen niets liever dan jou de perfecte outfit aanbieden. Stijladvies zit in ons bloed en aandacht is onze focus.

lees verder