DAAR WAAR WE HELPEN

In een alsmaar groeiende digitale wereld neemt men de fysieke winkel nogal eens voor lief. Toch is dit bij uitstek de plek waar merk en mens samenkomen. De plek waar wij luisteren naar de (uit)dragers van onze mode, en de plek waar we verder werken aan ons merk. De winkels zijn ons thuis.

CALEIDOSCOOP

Wij maken van onze winkels graag een beleving. We sorteren de inrichting bijvoorbeeld op kleurenthema’s. Alles moet kloppen en het moet een krachtig geheel vormen. We creëren het totaalplaatje aan de hand van onze collectie en houden hierbij oog voor karakteristieke kleurcombinaties. Mooi zachtgeel met zilver, bijvoorbeeld. Taupe met oranje en een vleugje beige erdoorheen. Wij leggen de puzzel aan de hand van patronen. Zo creëren wij voor onze klanten een kunstige en kleurrijke caleidoscoop. Ideaal om lekker eens in te verdwalen.

SERVICE

Zelf staan we maar wat graag in de winkel om van klanten te horen wat ze willen en nodig hebben. Om te horen wat de wensen van onze favoriete mensen zijn. En waar ze op zitten te wachten. Ook onze eigenaren Max en Maurice staan geregeld in de winkel, zonder te hoeven benoemen dat ze de baas zijn. Zo blijven we het dichtst bij onze klanten en kunnen we ze beter van dienst zijn. Geen valse bescheidenheid, maar simpelweg alle aandacht naar de klanten toe.

MODE(T)HUIS

Onze klant draagt het liefst dagelijks nieuwe kleding. De klant is een man met stijl, en een vrouw met stijlvolle eisen. Zij weten doorgaans wat ze willen, maar staan open voor advies op maat. Om deze klanten te mogen ontvangen, voelt voor ons als visite over de vloer hebben. Visite die we graag helpen met al hun vragen. In ons mode(t)huis is iedereen welkom, met welke modewens dan ook.

Ambassadorship